- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Podneta krivična prijava protiv Đukanovićevog savetnika

© Foto : Jutjub/ Vijesti OnlineVeselin Veljović
Veselin Veljović - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2021
Pratite nas
Crnogorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv savetnika predsednika Crne Gore Veselina Veljovića, zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako je Televiziji Crne Gore nezvanično saopšteno, bivšem direktoru Uprave policije tužilac je odredio zadržavanje do 72 sata.
Tu informaciju potvrdio je Veljovićev branilac Mihailo Volkov. Kazao je da će podneti žalbu na rešenje o zadržavanju.
Veljović je, kaže Volkov, na saslušanju negirao krivicu.
Savetnik predsednika Crne Gore Veselin Veljović sproveden je na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo (ODT) na Cetinju.
Veljović je uhapšen danas zbog nereda na Cetinju. Prema ranijim saznanjima TVCG tom prilikom uhapšeno je još pet osoba koje su učestvovale u neredima.
Informaciju o hapšenju Veljovića objavio je danas na Tviteru premijer Zdravko Krivokapić.
„Obaveštavam javnost da su brzom akcijom policije, koju sam naložio, upravo stavljene lisice na ruke Veselina Veljovića“, napisao je Krivokapić na Tviteru.
Savetnik predsednika Crne Gore, Veselin Veljović, kazao je da se oseća dobro nakon hapšenja i da nema prigovora na tretman policijskih službenika u zgradi policije. To je saopšteno iz Građanske alijanse (GA), čiji su predstavnici obavili razgovor sa njim, prenosi RTCG.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala