- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Naoružani krenuli na Cetinje: Policija zaplenila pištolj, palice, sprejeve, drogu i maske

© AP Photo / Risto BozovicSpecijalci crnogorske policije
Specijalci crnogorske policije - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2021
Pratite nas
Nikšićka policija je u mestu Bogetići, kod četvorice muškaraca koji su rekli da su krenuli na Cetinje kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko – primorskog Joanikija, našla pištolj, drogu, palice, sprejeve, metalne kuglice i maske.
„Danas oko 11,20 časova nikšićka policija je u mestu Bogetići kontrolisala vozilo marke „,mercedes“ nikšićkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili R. B. (30), S. Ž, N. Z. i LJ. Ž. (40)“, navodi se u saopštenju policije, prenosi RTCG.
Prilikom kontrole kod R. B. je, kako navodi crnogorska policija, pronađeno pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain težine oko 10 grama, dok je kod LJ. Ž. pronađen pištolj marke „Bernardeli“ kalibra 7,65 mm sa 13 komada municije.
„Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice“, navode iz policije.
O događaju je, kako su kazali, obavešten državni tužilac koji je naložio da se LJ. Ž. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2021
REGION
Krivokapić: Pojedine političko-kriminalne strukture ne biraju sredstva da unesu nemir
Komitski natpisi i parole na Cetinju - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2021
REGION
Miraševi u Cetinju udaraju na SPC - Titovim sloganom /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala