Bolnica na Cetinju prazni krevete za slučaj nereda u nedelju

© Sputnik / Nebojša PopovićCetinjski manastir
Cetinjski manastir - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2021
Pratite nas
U cetinjskoj bolnici "Danilo I" donijeli su odluku da se svi prijemi pacijenata zakazani za 5. septembar, a koji nijesu hitni, odlože, kazao je za RTV Cetinje v.d. direktora dr Vladimir Pavićević.
Odluka je donijeta na sastanku sa predstavnikom OB Cetinje, a zbog povećanog bezbjednosnog rizika usljed planiranog ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju, rekao je Pavićević.
"Odluka o odlaganju je donijeta na osnovu informacija o povećanom bezbjednosnom riziku na dan 05. 09. 2021. koje su dobijene od službenika Uprave policije Aleksandra Džakovića, na jučerašnjem sastanku u prostorijama OB "Danilo I", kome je pored Džakovića i mene prisustvovao i direktor cetinjskog Doma zdravlja Marko Radović", kazao je u izjavi za RTV Cetinje Pavićević.
U odluci koja je donijeta se navodi da se odlažu planirani prijemi i isti zakazuju za prvi pogodan termin nakon petog septembra.
"Zadužuju se glavne sestre odjeljenja i službi da sve pacijente na koje se odnosi odluka obavijeste pacijente i da isti ponovo zakažu za prvi pogodan termin", navodi se u odluci.
Pavićević je naredio i da se svi hospitalizovani pacijenti čije stanje to dozvoljava otpuste na kućno liječenje.
Mapa Balkana - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala