- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanci „častili“ zvižducima Cicipasa – zbog toaleta /video/

© AP Photo / Frank Franklin IIGrčki teniser Stefanos Cicipas
Grčki teniser Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2021
Pratite nas
Stefanos Cicipas, treći teniser sveta, ponovo je otišao u toalet nakon što je izgubio set na meču , te ga je publika na „Artur Eš“ stadionu „častila“ sa zvužducima jer se konstantno zadržava više nego što bi trebalo u pauzama između setova.
Na ovogodišnjem US openu tema broj jedan je Cicipas i njegove pauze između setova kada odluči da ode u toalet u kom se zadržava najmanje sedam do osam minuta, što protivnika potpuno izbaci iz ritma.
Uradio je to protiv Mareja u prvom kolu, a isto je viđeno i protiv Andree Manarina u drugom, te se ponovo pokrenula polemika oko toga šta Grka radi u toaletu.
Aleksandar Zverev optužio ga je za varanje, pošto je isto ponovio i protiv njega na Rolan Garosu i u Sinsinatiju, a Endi Mari izjavio je da je izgubio poštovanje za Grka nakon takvog ponašanja.
Ipak, Cicipas ne prestaje to da radi, da se predugo zadržava u toaletu, te je Andrea Manarino morao dodatno da se zagreje kako ne bi izgubio momentum od tolikog čekanja.
Posle više od sedam minuta Cicipas se vratio na teren, a sa tribina su mogli da se čuju zvižduci i negodovanje.
Iako je Manarino pokušao da se ne ohladi, nije uspeo u toj nameri i četvrti set izgubio je sa nulom – 6:3, 6:4, 6:7 (4), 6:0.
Cicipasu očigledno prolazi taktika, ali, baš kao što su izjavili Mari i Zverev, nije sportski da se toliko zadržava jer je u neizvesnim mečevima velika razlika da li se neko zadržao tri ili deset minuta u toaletu.
Cicipasa u trećem kolu očekuje duel sa supertalentovanom Karlosom Alkarasom i svi se nadaju spektakularnom duelu.
Zverev žestoko po Cicipasu: To nije normalno!
Gde je toalet, a gde svemir? /video/
Mari poludeo zbog slučaja „toalet“ – i osuo paljbu po Grku!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala