- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Grk pokušao da uvuče Đokovića i Marija u haos – i grdno pogrešio

© AFP 2023 / DYLAN BUELLStefanos Cicipas
Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2021
Pratite nas
Stefanos Cicipas, treći teniser sveta, pokušao je da uporedi svoje odlaske u toalet sa pauzom na meču između Novaka Đokovića i Endija Marija u finalu US open – i žestoko se prevario.
Cicipas i slučaj „toalet“ glavna su tema ovogodišnjeg US opena, grčki teniser je na meču protiv Endija Marija bio skoro deset minuta u toaletu između četvrtog i petog seta, a zatim je isto ponovio i na duelu protiv Andree Manarina.
Novinari su želeli pojašnjenje situacije i zbog toga je bilo napeto na konferenciji za medije.
„Imam pitanja za vas. Ne mešam se u tuđa posla, ali sećam se da sam gledao kao dete. Da li možete, molim vas, da mi kažete kada su se Endi Mari i Novak Đoković sastali u finalu US opena, pre petog seta je bila pauza, da li možete da mi kažete koliko je trajala pauza?“, pitao je Cicipas novinara.
„Pogledao sam, pauza je trajala manje od tri minuta“, odgovorio je novinar.
„Manje od tri minuta, u redu“, nastavio je Stefanos.
„Evo, proverio sam“, dodao je novinar.
„U redu, znači još tri minuta na to vreme pravi razliku?“, zaključio je Cicipas.
Grčki teniser uporedio je svoje odlaske u toalet, koji zaista traju predugo, sa duelom Đokovića i Marija iz 2012. kada je Britanac pobedio Srbina u finalu nakon skoro pet sati igre.
Mari je pre devet godina, pred peti set, otišao do toaleta i zadržao se svega tri minuta, međutim, Grk je mislio da se radi o dužem vremenskom intervalu – i pogrešio je.
Inače, Mari je posle meča sa Cicipasom „osuo paljbu“ po Grku rekavši da je izgubio poštovanje za njega, dok se treći teniser sveta branio sa rečima da nije prekršio nikakvo pravilo.
Da sve bude još gore po Cicipasa, isto je ponovio i u drugom kolu protiv Andree Manarina nakon što je izgubio treći set, te su ga navijači „častili“ zvidužicima kada se vratio na teren.
Reklo bi se – zasluženo.
Amerikanci „častili“ zvižducima Cicipasa – zbog toaleta /video/
Novakove lekcije iz svlačionice
Zverev žestoko po Cicipasu: To nije normalno!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala