- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Mladić ubijen u Novom Sadu: Džip uleteo u dvorište zgrade, začuo se rafal

© Tanjug / Jaroslav PapScena sa uviđaja
Scena sa uviđaja - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2021
Pratite nas
Jedan muškarac (26) je ubijen, a jedan ranjen u pucnjavi (47) do koje je večeras došlo u novosadskom naselju Detelinara, saznaje 021.rs.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su na licu mesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Muškarac (47) je zbrinut na licu mesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30, a na mesto događaja došli su policija i hitna pomoć.
Kako su izjavili građani na licu mesta, oko pola deset se začuo rafal koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci su ispričali i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade i ispalio šest-sedam hitaca pre nego što je otišao.
Jedna osoba je privedena, piše 021.rs.
Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD u pravcu Rumenke.
Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala