- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin otkrio šta je želeo da bude kad poraste

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin u helikopteru
Ruski predsednik Vladimir Putin u helikopteru - Sputnik Srbija, 1920, 01.09.2021
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je u detinjstvu želeo da bude mornar, pilot ili pripadnik obaveštajne službe, što je i uspeo da ostvari, ali je pre svega želeo da služi domovini – san mu se i ostvario.
Na sastanku predsednika Rusije sa učenicima škole Sveruskog dečijeg centra „Okean“ u Vladivostoku postavljeno je pitanje o čemu je ruski lider maštao kad je bio mali i da li su mu se snovi ostvarili.

„Kao mnogi dečaci, i ja sam hteo čas da budem mornar, čas pilot, a zatim obaveštajac. Realizovao sam taj plan, tako se namestilo u životu. Ponekad se čak i začudim kako se sve to dogodilo. To je veoma kompleksna stvar jer ne možeš samo da dođeš i kažeš: želim da budem obaveštajac i oni te zaposle. Tako nešto se obično ne događa, ali meni se dogodilo“, rekao je predsednik Rusije.

Međutim, on je podvukao da to nije najvažnije, već to da su ga i škola, i porodica, i okruženje usmeravali da se posveti služenju otadžbini.

„I ja se danas bavim upravo tim poslom i smatram da sam u tom smislu uspeo da ostvarim ono o čemu sam maštao“, dodao je Putin.

Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2021
„Dirnut sam“: Devojčica iz Sirije dobila pismo i poklone od Putina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala