- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković namerno izgubio gem na US openu?!

© AP Photo / Frank Franklin IINovak Đoković u prvom kolu US opena 2021.
Novak Đoković u prvom kolu US opena 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 01.09.2021
Pratite nas
Novak Đoković je rutinskom pobedom obezbedio plasman u drugo kolo US opena, a meč je završio sjajnim gestom o kojem se malo pričalo tokom meča, pošto je protivniku poklonio jedan gem.
Đoković je pobedio Holgera Runea sa 3-1 u setovima, a protivnik je imao velike probleme sa grčevima od ranog dela drugog seta.
Mladi Danac nije želeo da preda meč, pa je igrao do poslednjih atoma snage kako bi izdržao do kraja, ali mu je to donelo samo poraz od 6:2 u trećem i 6:1 u četvrtom setu.
Međutim, situacija je mogla da bude još lošija po njega, pošto je rezultat u četvrtom setu bio 5:0 za najboljeg tenisera sveta, pa je Runeu sledovao takozvani „krompir“, odnosno gubitak seta bez osvojenog poena.
Iako bi neki rekli da je tako nešto protiv pravila, a Novak verovatno ne bi priznao da je to uradio, sa solidnom sigurnošću se može reći da je srpski teniser naredni gem namerno izgubio.
To je uradio kako protivnik ne bi dobio pomenuti „krompir“, odnosno kako mu ne bi dodatno ubio samopouzdanje u do sada najvećem i najbitnijem meču u karijeri.
Pogledajte:
Gde je toalet, a gde svemir? /video/
Debakl čoveka koji je „pobedio“ Đokovića u Americi
Novak je opet video pravo lice Amerike /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala