- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvatska policija reagovala zbog Majkla Džordana

© AFP 2023 / JARED C. TILTONMajkl Džordan
Majkl Džordan - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2021
Pratite nas
Legendarni američki košarkaš Majkl Džordan leto provodi na Jadranskom moru, a nedavno je obišao nekoliko gradova u Hrvatskoj, gde je zbog njegovog ponašanja morala da reaguje i policija.
Džordan je boravio u Hvaru, gde je došao u svojoj ekskluzivnoj jahti koja ga košta više od miliona dolara nedeljno.
Na moru je boravio uz suprugu Iver Prijeto, prijateljima, ali i telohranitelje, a stvari su izmakle kontroli jedne večeri.
Naime, zbog preglasne muzike i prevelike galame neko je pozvao policiju, a ona je zakucala na vrata Džordanove jahte i zamolila „Njegovo leteće visočanstvo“ da se utiša kako ne bi remetio javni red i mir.
„Primili smo prijavu o preglasnoj muzici na jahti u Hvaru u 00.15 časova 26. avgusta. Službenici su izašli na teren, obavili razgovor sa vlasnikom, zatražili da se muzika ugasi i to je učinjeno. Nakon toga nije bilo novih prijava o narušavanju javnog reda i mira, pa samim tim ni potrebe za reakcijom policije“, preneli su hrvatski mediji saopštenje policije.
Džordan se posle boravka u Hrvatskoj zaputio u Crnu Goru, gde je nastavio da troši svoje bogatstvo, koje se nedavno uvećalo kada je fudbaler Lionel Mesi prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen.
Mesijev prelazak u Pariz doneo je sponzoru Svetaca velike prihode zbog prodaje dresova i ostale brendirane robe Argentinca, a samim tim i njihovom sponzoru, kompaniji „Er Džordan“.
Došao u Ameriku i zaprepastio se: „Neko nema da jede, a nekome roditelji ne kupe nova kola”
Obradović je rekao sve – bez pominjanja slučaja „Jokić“ /video/
Kada Francuz uči saigrače srpskim običajima – „cepaj majicu“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala