- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Dobro jutro – ne, nije bio san“

© AFP 2023 / PAUL ELLISNajbolji fudbaler svih vremena Kristijano Ronaldo
Najbolji fudbaler svih vremena Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 28.08.2021
Pratite nas
Polako se sležu utisci dan nakon što je Kristijano Ronaldo odlučio da se vrati u Mančester junajted. Ipak, nekim navijačima „crvenih đavola“ trebalo je još jednom napomenuti da se ne radi o snu – već javi.
„Dobro jutro – ne, nije bio san“, ovako dan kreću iz Mančester junajteda.
Kristijano Ronaldo, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, u petak 27. avgusta odlučio je da se vrati u klub u kom se afirmisao i kasnije postao najbolji na svetu.
Portugalac je samo dan pre toga bio na korak da postane zlikovac, fudbaler koji je izdao Teatar snova (stadion Junajteda), jer je navodno bio u pregovorima sa gradskim rivalom Mančester sitijem.
Ipak, na kraju se desio neočekivani zaokret i Ronaldo je za manje od 24 sata, u očima navijača Junajteda, od neprijatelja postao ono što i jeste bio sve ovo vreme – legenda i idol.
Ronaldo, koji ima 36 godina, u Junajtedu je proveo najlepše igračke dane, u klub je došao ka klinac i napustio ga je kao najbolji na svetu.
Kasnije je u Real Madridu postao gol mašina i najbolji napadač svih vremena, ali pitanje je u kom smeru bi mu se karijera razvijala da nije bilo Old Traforda i Ser Aleksa Fergusona.
Ovoga puta ekipu ne vodi legendarni Ferguson, već je to Kristijanov nekadašnji saigrač i veliki prijatelj Ole Gunar Solskjer, te nema sumnje da će imati dobru saradnju i sada kada se nalaze u ulozi – manedžar/igrač.
Da, Ronaldo ima 36 godina i polako mu se bliži kraj karijere, ali ljudi zaboravljaju da spada među najspremnije sportiste sveta i da je prošle sezone u dresu Juventusa postigao 29 golova u Seriji A.
Navijači Junajteda, a ljubitelji fudbala – jeste java, Ronalda ćemo ponovo gledati na Teatru snova, te se zavalite i uživajte u igri jednog od najvećih.
Bum – Kristijano se vratio kući posle 12 godina!
Zemljotres u režiji Ronalda i Junajteda!
Ronaldo je odleteo! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala