- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Napad u Kabulu pokazao da je DAEŠ krovna teroristička organizacija /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Nakon jučerašnjih napada u Kabulu, u kojima je stradalo najmanje 90, a povređeno više od 150 osoba, jasno je da je DAEŠ (teroristička organizacija zabranjena u Rusiji) krovna organizacija sa ćelijama koje su aktivne u Africi, Bliskom istoku, pa i u Aziji, kažu analitičari.
Frakcija DAEŠ-K, koja stoji iza najnovijih napada u Avganistanu, izuzetno je opasna i predstavlja pretnju za ceo svet, upozoravaju vojni stručnjaci.
Novi javni poziv pokreta URA u kom se apeluje na Mitropoliju crnogorsko-primorsku da odustane od ustoličenja vladike Joanikija na Cetinju je klasičan primer dvostrukih standarda, kaže za Sputnjik politički analitičar Feđa Pavlović.
Fantomsko „Udruženje hrvatskih pravoslavnih branitelja“ putem bilborda pozvalo Srbe da se izjasne kao Hrvati, i pripadnici nepostojeće Hrvatske pravoslavne crkve. Ovakva kampanja uoči popisa nikako ne može da se oceni kao dobronamerna, ocenjuju politikolozi.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala