- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Milačić pozvao privedenog biznismena da progovori o bivšoj vlasti

© Foto : Sputnjiku ustupila Prava Crna GoraMarko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini
Marko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2021
Pratite nas
Predsednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić pozvao je Dragana Brkovića, biznismena koji je danas priveden po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), da progovori o svim detaljima privatizacije HTP „Boka“.
Milačić je kazao da je tri meseca nakon što je Prava Crna Gora podnela krivičnu prijavu protiv Brkovića, izvršnog direktora kompanije „Vektra“ Milića Popovića i povezanih lica Tužilaštvo odlučilo da privede te osobe.
„Podsećam da je riječ o odlazećem Tužilaštvu, pa je neizvesno da li će Brković i drugi biti pritvoreni, te snažno pozivamo da i ovo Tužilaštvo smogne hrabrosti i do kraja procesuira ovaj slučaj zloupotrebe službenog položaja u kome je oštećena država, a u pogledu privatizacije HTP Boka“, kazao je Milačić.
On je dodao da je tokom skupštinske rasprave u okviru Komisije za kontrolu i praćenje postupka privatizacije, Brković direktno optužio prethodnu vlast, koja je bila njemu naklonjena, da ga je prevarila.
„Pa sam tada, a i sada pozivam gospodina Brkovića da smogne hrabrosti i progovori o svim detaljima sporne privatizacije, te uloge bivšeg vrha vlasti u njoj“, kazao je Milačić, prenosi RTCG.
Specijalci crnogorske policije - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2021
REGION
Mediji: Priveden poznati crnogorski biznismen
Evri - Sputnik Srbija, 1920, 05.02.2021
Uhapšen pa pušten: Kum Mila Đukanovića saslušan zbog afere „Abu Dabi fond“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala