- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zemljotres u režiji Ronalda i Junajteda!

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaKristijano Ronaldo i saigrači posle osvajanja Evropskog prvenstva 2016.
Kristijano Ronaldo i saigrači posle osvajanja Evropskog prvenstva 2016. - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2021
Pratite nas
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo neće pojačati redove Mančester sitija, već njihovog najvećeg rivala Mančester junajteda, prenose najpoznatiji evropski novinari.
Ronaldo je nedavno izazvao prvi zemljotres time što je naprasno rekao čelnicima Juventusa da ne planira više da nastupa za taj tim, a sada sprema još jedan tektonski pokret.
Iako je transfer u Mančester siti bio praktično već gotovo, te se čekalo samo da se pošalje zvanična ponuda u Juventus pošto je ugovor bio dogovoren sa Portugalcem, došlo je do veleobrta.
Kako stvari stoje, Ronaldo, koji je u petak ujutru napustio Torino i odleteo za Mančester, neće preći u Siti – već u Junajted.
„Kristijano je legenda Junajteda. Igrao sam sa njim, umalo me je poslao u penziju. Verovatno je, uz Mesija, najbolji igrač svih vremena. Oduvek smo imali dobru komunikaciju, zna šta mislimo o njemu i ako želi da promeni klub – zna da smo tu“, rekao je Ole Gunar Solskjer, menadžer Junajteda.
Tridesetšestogodišnjak iz Madeire je za Crvene đavole nastupao od 2003. do 2009. godine i u tom klubu se igrački afirmisao.
Osvojio je tri titule Premijer lige pod upravljačkom palicom ser Aleksa Fergusona, kao i Ligu šampiona, poslednju za Junajted.
Isti mediji koji su u četvrtak preneli da je prelazak u Siti praktično gotov sada objavljuju da od odlaska u plavi deo Mančestera definitivno nema ništa.
Priča se sada prebacila na razgovore čelnika Junajteda i Juventusa, koji i dalje ne menja svoj stav i za iskusnog Portugalca traži oko 30 miliona evra na ime obeštećenja.
Sa druge strane, Ronaldo se, navodno, bio dogovorio sa Sitijem na ugovor od 30 miliona evra bruto, odnosno oko 15 miliona evra neto po sezoni, na dve godine.
„Ronaldo je lud, bolestan čovek“ – šokantan audio snimak predsednika Reala
Perina rabona: Od kokoške do Ronalda
Slučajnost ili ne – sa dolaskom Ronalda kreće i kraj Gvardioline ere u Mančesteru
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala