Trese se Evropa: „Ronaldo u Sitiju – gotov posao“

© AP Photo / MARCO BERTORELLOFudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
Pratite nas
Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, uskoro bi trebalo da postane novi igrač Mančester sitija, preneo je portugalski novinar Gončalo Lopes.
Ronaldo, fudbaler Juventusa, želi da napusti Torino i Siti je glavni kandidata da ga dovede, a prema informacijama do kojih su došli novinari – sa pouzdanim izvorima – dogovor samo što nije sklopljen.
Španski novinar Manu Sainc, koji je jako blizak Ronaldovom okruženju, saopštio je da je Kristijano na korak do ugovora sa aktuelnim šampionom Engleske, a na to se nadovezala i informacija Lopesa koji je kazao da je „posao gotov“.
Ranije u toku dana Fabricio Romano, najugledniji evropski insajder, na zvaničnom Tviter nalogu napisao je da Juventus traži oko 30 miliona za Ronalda i da Siti nije spreman da izdvoji toliku sumu, ali izgleda da se stvari na tržištu brzo menjaju.
Portugalac ima još jednu godinu ugovora sa „starom damom“ i po svemu sudeći neće je odraditi.
Ronaldo je prethodne tri godine igrao u Torinu i osvojio je dve Serije A, ali za to vreme nije uspeo da dođe do Lige šampiona i to je glavni razlog zašto je zatražio odlazak.
Podsećamo, sve ovo pokrenuo je Lionel Mesi koji je pre nekoliko nedelja odlučio da napusti Barselonu posle dvadeset godina i pređe u Pari Sen Žermen.
Ronaldo je svestan da sa ovim Juventusom ne može da bude konkurent u Evropi, te je sva prilika da će preći u Mančester siti.
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2021
PSŽ odbio 160.000.000 evra za Mbapea!
Kristijano Ronaldo – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
„Ronaldo je lud, bolestan čovek“ – šokantan audio snimak predsednika Reala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala