- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Posle 200 godina Zapad izgubio Evroaziju | Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Uprkos upozorenjima o terorističkom napadu na hiljade ljudi je čekalo evakuaciju na aerodromu u Kabulu. Ivanu Todosijeviću preti dve godine zatvora zbog stava o događanjima u Račku. Turski predsednik stiže u posetu regionu. I pored složene bezbednosne situacije ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija biće održano na Cetinju.
O ovim temama u emisiji „Od četvrtka do četvrtka” razgovarali smo sa publicistom Sinišom Ljepojevićem.
S obzirom na to da je bio dugogodišnji dopisnik iz Londona, pitali smo ga kako Velika Britanija gleda na situaciju u Avganistanu? Da li je fijasko u Avganistanu uticao na pad popularnosti Džozefa Bajdena i kako će se to odraziti na političke procese u SAD? Da li su sazreli uslovi da krizna situacija u vezi sa presudom predsedniku opštine Zvečan Ivanu Todosijeviću posluži kao povod za alarmiranje međunarodne zajednice i vraćanje pregovara o KiM u Ujedinjene nacije, tamo gde je trebalo i da budu? Šta očekuje od dijaloga Erdogana i članova Predsedništva BiH? Ima li istine u tome da ekstremističke grupe žele incidente na Cetinju kako bi poslale poruku da Crna Gora nije stabilna?
Od četvrtka do četvrtka, gost Siniša Ljepojević, 26.08.2021.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala