Obradović je rekao sve – bez pominjanja slučaja „Jokić“ /video/

© AFP 2023 / John MACDOUGALLTrener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović tokom finala Evrolige protiv moskovskog CSKA.
Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović tokom finala Evrolige protiv moskovskog CSKA. - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2021
Pratite nas
Željko Obradović, legendarni košarkaški trener i odnedavno šef stručnog štaba Partizana indirektno je otkrio šta misli o odluci Nikole Jokića da ne zaigra za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre.
Obradović je u razgovoru za „BHBasket“ indirektno dao svoje mišljenje, potkrepljeno činjenicama, ali ni u jednom momentu nije pomenuo Jokićevo ime, odnosno nije iznosio direktan stav.
Nije ni morao – primer koji je dao je savršeno jasan.
„Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su seli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci. Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome“, rekao je Obradović u intervjuu za „BHBasket“.
Podsetimo, Jokić je posle teške dve sezone u NBA ligi i takmičarske godine u kojoj je proglašen za najboljeg igrača lige odlučio da preskoči okupljanje reprezentacije.
Bez Jokićeve pomoći srpski tim, predvođen selektorom Igorom Kokoškovim, nije uspeo da se plasira na Olimpijske igre, uprkos domaćem terenu u Beogradu.
Nikola Jokić MVP - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2021
U ponoć po pivo – Jokić u Italiji na posebnom zadatku /foto/
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2021
Jokić je MVP, ali mnogi zarađuju više od njega
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2021
Jokić ponovo žrtva američke nepravde – zbog Božića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala