Francuz rasvetlio skandal iz Ohaja

© AP Photo / Patrick SemanskyStefanos Cicipas
Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2021
Pratite nas
Francuski teniser Nikola Mau prokomentarisao je incident sa Mastersa u Sinsinatiju, tokom kojeg je Saša Zverev optužio Stefanosa Cicipasa za koučing i nošenje telefona u toalet, te se javnost obrušila na Grka i nazvala ga varalicom.
U polufinalu turnira u Ohaju Zverev je savladao Cicipasa, nešto kasnije i osvojio turnir, a svemu je prethodio incident o kojem je pričao ceo teniski svet.
Nakon drugog seta Grk je poneo i torbu i telefon u toalet tokom pauze između setova, a Zverev je rekao sudiji da je on to uradio kako bi se čuo sa ocem i trenerom Apostolosom, koji je sedeo na tribinama.
Nešto kasnije Apostolos je viđen kako koristi telefon.
„Sudija vas prati do toaleta, ali kada igrač uđe u isti, vrata se zatvore i on je sam. Ali, kada odemo da se presvučemo u svlačionicu, onda je neko uz nas i tada ne možemo da koristimo telefon”, bacio je svetlo na slučaj iskusni Mau.
Tridesetdevetogodišnji Francuz je na ATP turu već više od dve decenije, pa je tokom karijere osvojio pet Grend slem titula u dublu, ali i video sve i svašta.
„Da je Cicipas otišao samo da se presvuče, onda ne bi sa sobom poneo telefon, jer bi znao da će ga neko nadgledati. To je bilo moguće samo ako bi sa telefonom otišao u toalet ili da se tušira”, rekao je Mau i zaključio.
„Ono što je za mene poruka priče je da ovakve pauze ubijaju ritam i da dosta dugo traju. Ja mislim da bi pauze trebalo da budu limitiranog trajanja”.
Novak Đoković i Aleksander Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2021
Đoković može da se zahvali Zverevu – evo i zašto
Novi skandal-majstor je ljut na sve oko sebe, ali – problem je u njemu
Sumnje na prevaru, ali i jasna poruka: „Ja tako funkcionišem“ /video/
Nepravda prema Đokoviću mu je otvorila put ka vrhu, ali je usledio ponor: „Teško mi je da se suočim“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala