„Bojsi Bojsić“: Bojsi podneo zahtev da postane državljanin Srbije

© Foto : screenshot/BlicDžon Čalis – Bojsi iz serije „Mućke“
Džon Čalis – Bojsi iz serije „Mućke“ - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2021
Pratite nas
Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke podneo je zahtev da postane državljanin Srbije.
Mnoge je obradovala fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a koju je objavio čuveni glumac.
Naime, na fotografiji se vidi crni mercedes, na čijim tablicama piše Srbija.
"Fotografija je nastala prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan. Predsednica Vlade Repiblike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju", objavljeno je na Fejsbuk profilu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.
Pojedini fanovi ovog glumca su se na našalili da ćemo ga odsad zvati Bojsi Bojsić.
Kako navodi Vesić, Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati.Bojsi dobrodošao kući!“, naveo je Vesić.
„Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film “Bojsi u Beogradu”.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala