Kako Željko kali Partizan /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / BC Partizan TVŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2021
Pratite nas
Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener, iznenadio je odlukom da se posle 29 godina vrati u svoj Partizan, ali ne i energijom koju ulaže u rad sa mladim igračima crno-belih i novim timom sa kojim ima velike ambicije.
Željko Obradović se vratio tamo gde je sve počelo, a snimak sa jednog od treninga na predivan način oslikava njegovu strast prema košarci i želju da mlade nauči svojim trikovima.
Na zvaničnom kanalu Košarkaškog kluba Partizan objavljen je snimak dela treninga gde je Obradović vodio glavnu reč i predano, glasno, u svom stilu objašnjavao košarkašima šta se od njih očekuje.
Da li na terenu pokazivanjem kretnji ili na tabli, crtanjem akcijama, Obradović je demonstrirao kretnje i akcije za koje veruje da će vratiti Partizan tamo gde mu je i mesto – u samom kremu evropske košarke.
Posebno su zanimljivi razgovori sa najmlađima u timu, na posebnom raportu bio je mladi plejmejker Mihailo Petrović.
„Zbog čega si ti sad otišao ovde? Zbog čega? Je l ti misliš da je bolje da budeš ovde? Zbog čega onda? Ne razumem? Ajde...“, rekao je Obradović mladom reprezentativcu Srbije.
Na dodatnim objašnjenjima taktičkih zamisli našli su se Trej Dreksel i Nemanja Dangubić, dok je Obradović imao zamerke i na račun kretanja centra Dušana Miletića.
Paklen rad je pred igračima Partizana, ali i jedinstvena prilika da o košarkaškoj nauci uče na katedri najboljeg profesora u njenoj istoriji.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala