Devet neobjavljenih pesama Rolingstonsa na reizdanju albuma „Tattoo you“

© Foto : Brajan RašićRolingstonsi
Rolingstonsi - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2021
Pratite nas
Legendarni britanski sastav „Rolingstons“ proslavlja 40 godina od kultnog albuma „Tattoo you“ sa remasterizovanom kolekcijom koja uključuje devet dosad neobjavljenih numera.
Novoobnovljeni album od jedanaest pesama izlazi 22. oktobra, a na njemu će se naći hitovi poput „Waiting on a Friend“ sa Sonijem Rolingom na saksofonu, „Hang Fire“ i naravno „Start Me Up“.
Deluks verzija albuma stiže s sva dodatna izdanja. Prvo uključuje devet retkih snimaka iz doba snimanja albuma, kao i obrade „Temptejšensa“ i „Miraklsa“, kao i rane verzije pesama s albuma „Tattoo you“. Luksuzni formati uključiće i albume „Lost & Found: Rarities“ i „Still Live: Wembles Stadium 1982“.
Objavljen 24. avgusta 1981. godine, album „Tattoo you“ bio je kolaž pesama sa sesija benda koje se protežu nekoliko godina unazad. Nominovan je za Gremi i bio poslednji album „Stonsa“ koji je zauzeo prvo mesto američke top liste i ostajo čak 10 nedelja.
„Stonsi“ su prvi put nominovani za Gremi za album godine sa izdanjem „Some Girls“ iz 1978. godine, a singlovi „Honky Tonk Women“ i „(I Can’t Get No) Satisfaction“ uveli su ih u Gremi kuću slavnih.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala