Sramota: Hteo je da poljubi grb, ali ga nema /foto, video/

CC0 / Unsplash / Fudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2021
Pratite nas
Pljušte uvrede na račun svetski poznatog sportskog proizvođača „Puma“ zbog novih dresova. Naime, vezista Fenerbahčea Muhamed Gumuskaja postigao je gol za pobedu nad Helsinkijem i kada je hteo da poljubi grb, nije ga bilo!
„Puma“ je napravila je nove dresove, ali se žestoko izblamirala.
Na trećoj garnituri dresova Fenerbahčea i Olimpik Marselja, Mančester sitija, Borusije Dortmund i Milana, sa prednje strane nema grb, a jasno je da su fudbaleri i navijači navikli da on bude na grudima.
Zna se, sa leve strane, kod srca, pa ga neretko i poljube kako bi pokazali ljubav i vernost prema klubu.
Upravo to je bio slučaj sa 20-godišnjim Muhamedom iz Fenerbahea. Imao je želju da poljubi grb, ali mu je „Puma“ uskratila to pravo, a sve su zabeležile kamere tokom utakmice plej-ofa za Ligu Evrope protiv finskog Helsinkija.
Jasno je da je video postao viralan i za samo nekoliko sati od bruke koja se dogodila u Istanbulu, već nekoliko miliona je videlo kakav je propust sebi dozvolio svetski poznat i priznat proizvođač sportske opreme.
Navijači su naravno izrazili nezadovoljstvo zbog nedopustivog i nesvakidašnjeg previda, pa ostaje da se vidi u kom će roku reagovati pomenuti proizvođač jer nije stavio grb na prednju stranu dresa.
Partizan se udavio na Azorskim ostrvima /video/
„Nikada nisam hteo da odem“
Nastavlja se transfer ludnica – Levandovski želi iz Bajerna!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala