„Nikada nisam hteo da odem“

© AFP 2023 / ANDREAS SOLAROSrpski fudbaler Nikola Milenković
Srpski fudbaler Nikola Milenković - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Pratite nas
Srpski reprezentativac Nikola Milenković poručio je prilikom potpisivanja novog ugovora sa Fiorentinom da nikada nije želeo da napusti Firencu.
U poslednje vreme mediji su ga konstantno selili, pre svega u Englesku, ali je on ostao veran „ljubičastima“.
Nije prošao dan, a da se nije pisalo da će Milenković napustiti „Artemio Franki“, kao i da će napustiti Italiju, te preći u neki od klubova iz Engleske.
Najzainteresovaniji za njegovo dovođenje bio je Vest Hem, ali od toga definitivno neće biti ništa, jer je Srbin do 2023. godine potpisao ugovor sa Fiorentinom.
„Veoma sam srećan što sam potpisao novi ugovor sa Fiorentinom. Tokom godina tražili su me mnogi evropski klubovi, ali sam uvek bio profesionalac i poštovao klub, dres i grad. Nikada nisam tražio da idem. Nisam se oglašavao kako bih izbegavao kontroverze, ali ponavljam, nisam tražio da napustio Fiorentinu. Sviđa mi se trener Vinćenco Italijano kao i stil koji gaji i verujem da ću napredovati kao igrač“, izjavio je pouzdani defanzivac.
Podsetimo, Nikola Milenković kojem je primarna pozicija štoper, a podjednako dobro se snalazi i na mestu desnog beka, stigao je u Italiju 2017. godine iz Partizana za obeštećenje od 5,1 miliona evra.
Od tada je nezamenljiv u srcu odbrane Fiorentine, a zbog maestralnih partija mnogi ga porede sa Nemanjom Vidićem, koji je ostavio dubok trag u evropskom fudbalu u dresu Mančester junajteda.
Englezi spremaju najveći „potres“ u istoriji eks-Ju, ali – Italijani lupaju blokadu /video/
Partizan protiv „osakaćenih“ Portugalaca napada grupnu fazu
Nastavlja se transfer ludnica – Levandovski želi iz Bajerna!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala