Nadal konačno otkrio koga je teže pobediti Đokovića ili Federera

© AP Photo / Michel EulerRafael Nadal i njegvo stric Toni (levo)
Rafael Nadal i njegvo stric Toni (levo) - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Pratite nas
Toni Nadal, ujak Rafaela Nadala, ujedno i njegov bivši trener, konačno je otkrio teniskom svetu protiv koga je teže pripremiti meč - Novaka Đokovića ili Rodžera Federera.
Poznato je da između Rafe Nadala, Novaka Đokovića i Rodžera Federera vlada ogromno rivalstvo, koje traje duže od deceniju, a Toni Nadal je do sada vešto izbegavao direktan odgovor na to pitanje.
Ipak, sada je i to postalo poznato. Španac je priznao da je srpski as i trenutni svetski broj 1 nezgodniji za njegovog sestrića Rafu.
„Više volim da izbegne obojicu, bolje je protiv drugih igrača da igra. Ukoliko bih birao onda je malo bolje s Federerom. Imali smo način da pobedimo Rodžera, dok je s Novakom teže. Nikada nisi znao protiv Novaka šta bi tračno trebalo da se radi. Međutim, ta razlika nije bila prevelika“, izjavio je Toni Nadal za podkast „The Double Bagel“.
Pričao je i bivši trener „bika s Majorke“ da su godine učinile svoje i da je zbog toga promenjen stil igre „velike trojke“.
„Teniseri se menjaju, pa Federer se drastično promenio od 25. do 35. godine. Nije mogao toliko da trči i da bude agresivniji. Nešto slično je i sa Rafom, zbog čega sam mu rekao da ne mora više da ide na mrežu, bolje servira i bude agresivniji“, konstatovao je Toni Nadal.
Šokantna izjava uzdrmala tenisku javnost: „Dobro je da se zarazimo virusom“
Medvedev zagonetan na pitanje o GOAT debati
Dan kada je Đoković postao besmrtan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala