Madar odbio NBA ugovor zbog poziva Obradovića!

© AFP 2023 / ETHAN MILLERIzraelski košarkaš Jam Madar
Izraelski košarkaš Jam Madar - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Pratite nas
Jam Madar, talentovani izraelski košarkaš, odbio je dvosmerni ugovor od Boston Seltiksa zbog poziva Željka Obradovića u Partizan, preneli su izraelski i američki mediji.
Madar od Boston Seltiksa nije dobio zagarantovan ugovor, već dvosmerni koji je od sezone 2017/18 uveden u NBA i na osnovu njega košarkašu je dozvoljeno da bude na relaciji: Razvojna liga (nivo ispod NBA) – NBA.
Mnogi košarkaši prihvataju ovakve ponude jer dobiju šansu u najjačoj ligi na svetu i nekima se isplati rizik, te na kraju dobiju zagrantovan ugovor od NBA franšize.
Ipak, Madar nije želeo da bude 16. ili 17. košarkaš u timu, želeo je da ode u ekipu u kojoj će imati veliku minutažu i odlučio se za Partizan.
Takav potez povukao je zbog uloge kakvu će imati u crno-belima, ali i zbog legendarnog Obradovića koji je najbolji evropski trener svih vremena, preneli su izraelski mediji.
Madar je jako talentovani plejmejker i zajedno sa Dalasom Murom organizovaće napad Partizana.
Izraelac je sedmo pojačanje crno-belih nakon što su u klub došli: Dalas Mur, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Rodions Kuruks, Alen Smailagić i Zek Lidej.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2021
Nova bomba – Partizan doveo NBA pojačanje
Američki košarkaš Kevin Panter - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2021
Partizan je dočekao svog Pantera, a on je „gladan“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala