Haos u Novom Pazaru nije prošao nekažnjeno

CC0 / Unsplash / Fudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Pratite nas
Fudbalski klub Novi Pazar kažnjen je sa četiri utakmice bez publike (prvenstvene i Kup) i novčano sa 500.000 dinara zbog incidenata na utakmici sa Partizanom, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.
Takođe, Partizan je kažnjenom zabranom prisustva navijača na četiri utakmice kada klub gostuje i novčanom kaznom od 200.000 dinara.
Kako se navodi u obrazloženju kazne, navijači oba kluba su neprimereno skandirali u meču četvrtog kola Superlige odigranom 8. avgusta, te su time vređali po osnovu verske ili etnicke pripadnosti, sa elementima neterpeljivosti.
Pored ovoga Pazarcima se stavlja na teret i nedozvoljeno korišćenje pirotehnike u vidu bakljade, kao i ubacivanje u teren za igru raznih predmeta (upaljači, olovke, kovanice, plastične flašice, čak i jedna polomljena stolica), što je dovelo do toga da su u 42. minutu pogodili igračca gostujuce ekipe, a u 63. minutu i domaćeg fudbalera, kao i četvrtog sudiju.
Podsetimo, Partizan je u Pazaru slavio rezultatom 4:1, a meč je bio prekinut čak 38 minuta dok nije ispražnjena tribina na kojoj su bili navijači crno-belih, a sve to na insistiranje domaćina koji nije želeo da nastavi utakmicu.
„Nikada nisam hteo da odem“
Englezi spremaju najveći „potres“ u istoriji eks-Ju, ali – Italijani lupaju blokadu /video/
Nije dobio šansu u Partizanu, a sada vodi Malme ka Ligi šampiona /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala