Zvezdin heroj: „Verovali su u mene, ovo je samo početak“

© Sputnik / Aleksandar MilačićMilan Pavkov slavi pobedu nad Liverpulom
Milan Pavkov slavi pobedu nad Liverpulom - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2021
Pratite nas
Milan Pavkov, heroj Crvene zvezde u demoliranju Kluža u prvom meču plej-ofa Lige Evrope (4:0), poručio je posle gola i asistencije da zahvalnost ide klubu i treneru što su mu ponudili novi ugovor i pružili šansu.
Pavkov je neretko bio „bio na ledu“ i njegov status je nekako „lebdeo“, ali onda se pojavio novi ugovor za robusnog centarfora iz Begeča, koji je blesnuo protiv Rumuna i trasirao put Crvenoj zvezdi ka Ligi Evrope.
„Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak“, rekao je Pavkov.
Napačad koji je s dva projektila razbio Liverpul, bio je ponovo u centru pažnje, pokazavši treneru Dejanu Stankoviću da je spreman za velika dela i ove sezone, te da Zvezda na njega, može i mora da računa.
Pavkov nije krio da je sve bilo daleko lakše crveno-belima, jer su s tribina bili nošeni podrškom Delija, koje su njihov 12. igrač.
„Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom“, zaključio je Pavkov.
Zvezda je predvorju Lige Evrope, preostaje joj da još odradi posao u revanšu u Klužu, narednog četvrtka.
Šta čeka Zvezdu – drugi šešir realnost, za prvi potrebno čudo u Zagrebu
Rumun: Da izvadim pištolj i upucam igrača?; Stanković: Šta da kažem, a da ne ispadnem smešan?
Zvezda razbila Rumune i zakoračila u Ligu Evrope!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala