Šta čeka Zvezdu – drugi šešir realnost, za prvi potrebno čudo u Zagrebu

© SputnikKoreografija navijača Zvezde na utakmici protiv Kluža
Koreografija navijača Zvezde na utakmici protiv Kluža - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2021
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde najverovatnije će biti svrstani u drugi šešir pred izvlačenje grupa za Ligu Evrope, ukoliko uspeju da se plasiraju u to takmičenje, dok im je potrebno čudo da bi se našli u prvom šeširu.
Zvezda je u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope deklasirala rumunski Kluž sa 4:0 i jednom nogom zakoračila u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Iako ni učešće Zvezde trenutno nije zagarantovano, poznato je koje bi ekipe trebalo da uspeju da doguraju do grupne faze.
Ukoliko ne dođe do nekoliko vanserijskih iznenađenja, crveno-beli će biti u drugom šeširu, sa Bragom, Seltikom, Ajntrahtom, Lesterom, Rendžersom, moskovskom Lokomotivom i Genkom.
Tehnički je moguće da šampion Srbije bude u prvom šeširu, ali je za to potrebno da se poklope praktično svi rezultati koji bi išli u korist Zvezdi, pored ostalog i da zagrebački Dinamo preokrene 3:0 protiv Šerifa iz prvog meča.
Potrebno će biti i da Benfika izbaci PSV, Jang Bojs savlada Ferencvaroš, Salcburg eliminiše AZ Alkmar, Slovan iz Bratislave Olimpijakos, a Legija iz Varšave Slaviju iz Praga, pišu beogradski mediji.
Dinamu se, ukoliko ne napravi čudo u Zagrebu, smeši prvi šešir žreba za LE, a tu će još najverovatnije biti i Leverkuzen, Napoli, Lion, Lacio, Slavija Prag, Olimpijakos i Monako.
Zvezda revanš u Rumuniji igra 26. avgusta, žreb je na programu 2. septembra, a pogledajte kako bi trebalo da izgledaju svi šeširi.
Sramni Britanci vređali Mitrovića, Srbin im odgovorio poljupcima
Rumun: Da izvadim pištolj i upucam igrača?; Stanković: Šta da kažem, a da ne ispadnem smešan?
„U Zvezdi dosta igrača zarađuje 700.000 evra godišnje, imali su najlakši put ka Ligi šampiona“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala