Uhapšena jedna osoba zbog napada na srpskog mladića kod Gnjilana

© Tanjug / Dimitrije GollKosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2021
Pratite nas
Kosovska policija uhapsila je jednu osobu osumnjičenu da je umešana u napad koji se dogodio 9. avgusta, kada je prebijen Nikola Perić iz Zebinca kod Novog Brda. Uhapšenom je određena mera zadržavanja u pritvoru 48 časova, saopštila je kosovska policija.
U saopštenju se navodi da je tokom policijske istrage utvrđeno da su tri osobe učestvovale u napadu i da postoji sumnja da je pre napada na Perića došlo do spora žrtve i osumnjičenih u kafani u selu Straža kod Gnjilana.
"Policija je uspela da prikupi informacije o automobilu koji su koristili osumnjičeni. Identifikovali su registarske oznake i pronašli vlasnika koji je posle razgovora u policijskoj stanici priznao da je umešan slučaj i rekao je da ne poznaje ostale osobe umešane u ovaj događaj", navodi se u saopštenju kosovske policije, preneo je Kosovo onlajn.
Policija nastavlja istragu o ovom slučaju.
Podsetimo, Nikola Perić (23) je pretučen ispred svoje kuće dok je vraćao stoku sa ispaše. Zadobio je teške telesne povrede glave, a zbog preloma nosne kosti morao je da bude operisan u bolnici u Gnjilanu. Posle oporavka je pušten kući.
Pročitajte i:
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2021
Kosovska policija privela tri napadača na srpskog mladića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala