Petrušev otkrio ko ga je „pogurao“ ka Efesu

© Foto : FIBASrpski košarkaš Filip Petrušev
Srpski košarkaš Filip Petrušev  - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2021
Pratite nas
Srpski košarkaš Filip Petrušev koji je potpisao ugovor sa Anadolu Efesom, ne krije zadovoljstvo zbog takvog epiloga. Pominjani su Crvena zvezda i Partizan, ali je on odlučio da karijeru nastavi u Turskoj.

„Veoma sam ponosan i srećan što sam postao igrač evropskog prvaka. Idem u Istanbul da radim, da se pokažem u što boljem svetlu i da izborim svoje mesto u timu, na najvišem nivou u Evropi“, rekao je za Tanjug Petrušev, dan nakon što je potpisao jednogodišnji ugovor sa Anadolu Efesom.

Doskorašnji centar Mege tokom leta je nastupao za Filadelfiju, koja ga je odabrala sa 50. mesta na NBA draftu.
„Uspeo sam da pokažem neke nove segmente u igri, pre svega u odbrani, čuvanje igrača na različitim pozicijama i dobru zaštitu obruča uz dosta blokada“, ističe talentovani košarkaš.
Petrušev je rekao i da je u kontaktu sa plejmejkerom turske ekipe Vasilijem Micićem i da mu je prošlosezonski MVP Evrolige olakšao da donese odluku o prelasku u Efes.
On će se se ekipi pridružiti krajem meseca, a beogradska publika moći će da ga vidi 16. septembra kada će sa Efesom igrati protiv Partizana na oproštaju Novice Veličkovića.
Nova bomba – Partizan doveo NBA pojačanje
Amerikanci na stubu srama – uništili mu leto, pa ga oterali /video/
Zvanično: Petrušev u Efesu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala