Kosovska policija privela tri napadača na srpskog mladića

© Sputnik / Dejan SimićKosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2021
Pratite nas
Kosovska policija privela je trojicu osumnjičenih za napad na srpskog mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice, od kojih je jedan na poternici radi izdržavanja zatvorske kazne.
U saopštenju policije se navodi da su rano jutros u severnoj Kosovskoj Mitrovici tri mladića fizički nasrnula na M.D. (21) srpske nacionalnosti i nanela mu povrede na ruci i u predelu oka.
Dodaje se da je M.D. prebačen u KBC "Kosovska Mitrovica", gde su mu konstatovane lakše telesne povrede i da je "zadržan na odeljenju hirurgije, radi dalje opservacije", prenosi Kosovo onlajn.
U saopštenju se navodi da su u sklopu istrage privedene tri osobe i da se "preduzimaju sve neophodne mere i radnje na daljem otkrivanju i indentifikovanju počinilaca ovog krivičnog dela, kao i daljeg procesuiranja predmeta tužilaštvu".
"Jedna od privedenih osoba je kosovski Albanac E.A. (rođen 1984. godine) koji se nalazi na poternici radi izdržavanja kazne zatvora", stoji u saopštenju.
Gradonačelnik severne Mitrovice Milan Radojević obavestio je ranije danas komandira karabinjera Multinacionalne specijalne jedinica (MSU) pukovnika Stefana Fedela da su trojica Albanaca u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice pretukla mladića srpske nacionalnosti.
Radojević je posebno izrazio zabrinutost zbog činjenice da je jedan od osumnjičenih, koji je učestvovao u prebijanju nedužnog srpskog mladića, pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala