Veljović saslušan

© Sputnik / Radoje PantovićZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2021
Pratite nas
Bivši direktor crnogorske Uprave policije i aktuelni savetnik za bezbednost predsednika Crne Gore Veselin Veljović saslušan je u Višem državnom tužilaštvu zbog teksta u kom je pozvao građane da se masovno okupe, a policajce da odbiju pojedina naređenja prilikom ustoličenja Joanikija za mitropolita crnogorsko-primorskog.
Veljovića je po hitnom postupku ispitala viša tužiteljka Maja Jovanović, kojoj je dodeljen predmet, nakon što su juče ODT Podgorica i tužiteljka Biljana Medenica od njih tražili mišljenje da li je to posao za tužioce iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, prenosi portal "Vijesti".
Dugogodišnji prvi čovek policije u autorskom tekstu objavljenom u nedelju u „Pobjedi“ navodi da je “sveta dužnost i obaveza” svakog pripadnika sektora bezbednosti da odbije svako neustavno i nezakonito naređenje, ali i da je dužnost svih građana Cetinja i ostalih građana Crne Gore da u prvim danima septembra budu zajedno na Cetinju.
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2021
Krivokapić: Veljović pozivom na Cetinje raspiruje netrpeljivost, tužilaštvo da reaguje
Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2021
Knežević traži hapšenje Veljovića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala