Stanković je imao jasnu poruku pred dvoboj s Rumunima

© Foto : FK Crvena zvezdaTrener Crvene zvezde Dejan Stanković
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2021
Pratite nas
Crvena zvezda, u utorak od 21 čas, na Marakani dočekuje rumunski Kluž u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, a trener Dejan Stanković poručio je da je prolaz prioritet.
U šoku je bio šampion Srbije posle eliminacije od moldavskog Šerifa na putu ka Ligi šampiona, pa sada kao utešna nagrada ostaje Liga Evrope.
Jasno i glasno je trener crveno-belih Dejan Stanković je rekao da nije bitno na koji način, već da cilj mora da bude ispunjen.
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Perina rabona: Deki, nije dovoljno samo zagrliti Novaka
„Izaći ćemo hrabro, jako, nemamo šta da kalkulišemo. Ove dve utakmice su za proći, da li će biti lepo ili ružno, ne zanima me, ali svima nam znači. Nema straha, ali ima velike odgovornosti prema ovom dresu“, izjavio je Stanković.
Crvena zvezda će biti lišena usluga Italijana Filipa Falka koji ima problem sa mišićem, dok će svi ostali fudbaleri biti na raspolaganju Stanković za meč s Klužom, koji je eliminisan od Jang Bojsa u borbi za Ligu šampiona.
„Bilo je tu nekih manjih problema, ali svi ostali su u redu. Sada su nam najvažnije utakice, potrebno je da se stegnu zubi. Znamo šta nas čeka i znamo da najviše zavisi od nas“, zaključio je Dejan Stanković.
Rus je „oduvao“ šejka, Barsu i Real
Partizan je pitao, UEFA odbila
Neuspeh u Evropi i kiksevi u Superligi naterali su ga da podnese ostavku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala