Partizan je pitao, UEFA odbila

© Foto : FK PartizanFudbaleri Partizana pred meč sa Sočijem
Fudbaleri Partizana pred meč sa Sočijem - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2021
Pratite nas
Evropska kuća fudbala - UEFA rekla je ne Partizanu! Crno-beli su zatražili da prvi meč plej-ofa Lige konferencija sa Santa Klarom u Portugaliji bude odigran dva sata ranije od predviđenih 22.30, ali su naišli na negativan odgovor.
Vicešampiona Srbije čeka put od preko 4.000 kilometara za Azorska ostrva, a zbog vremenske razlike Srbije i Portugalije od dva sata, utakmica je zakazana za pola 11.
Ništa tu ne bi bilo problematično da aerodrom na Azorskim ostrvima ne radi do 00.30 po lokalnom vremenu, a utakmica počinje u 20.30, što znači da će crno-beli imati manje od dva sata da stignu sa stadiona do aerodroma, prođu pasošku kontrolu i čekiranje, kao i da se ukrcaju na poslednji let za Beograd.
Zbog toga je Partizan predložio UEFA da utakmica bude odigrana dva sata ranije od predviđenog termina, kako bi se izbegao haos i jurnjava posle meča ka aerodromu, jer ukoliko propuste da polete pola časa iza ponoći, moraće da ostanu još dan duže u Portugaliji, a već za vikend ih očekuje utakmica u Superligi Srbije.
Ipak, Evropska kuća fudbala je odlučila da ne prihvati predlog, pa Partizanu ostaje trka s vremenom posle utakmice prvog kola plej-ofa za Ligu konferencije.
Barselona se bori za goli život: „Sve je laž, dugujemo preko milijardu“
Neuspeh u Evropi i kiksevi u Superligi naterali su ga da podnese ostavku
Partizan je uspeo, Portugalci nisu i zato su u velikom problemu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala