Mbape presekao – na vidiku nova transfer „bomba“!

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaKilijan Mbape slavi gol na utakmici protiv Perua
Kilijan Mbape slavi gol na utakmici protiv Perua - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2021
Pratite nas
Saga oko odlaska Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real Madrid uskoro će dobiti kraj, pošto je dobro obaveštani španski novinar Đozep Pedrerol saopštio da će Francuz u ponedeljak zatražiti od vlasnika Nasera El Kalifija da krene u pregovore sa „kraljevskim klubom.“
Već nedeljama spekuliše se o odlasku francuskog fudbalera iz Pariza i kako se bliži kraj prelaznog roka, tako se sve češće može čuti kako će Mbape uskoro biti proglašen kao novo pojačanje Real Madrida.
Pedrerol, jedan od najcenjenijih španskih novinara, u vanrednom izdanju „El Ćiringita“ saopštio je da će Mbape u ponedeljak pričati sa vlasnikom PSŽ-a i da će zatražiti da klub krene u pregovore sa Real Madridom.
Takođe, Pedrerol navodi da će dogovor dve strane biti realizovan u poslednjoj nedelji avgusta i da ćemo od septembra Kilijana gledati u dresu kluba sa stadiona „Santjago Bernabeu“.
Pojedini mediji pisali su kako predsednik Reala Florentino Peres traži da Mbape javno kaže da hoće u Madrid, i da će onda krenuti pregovori, ali Pedrerol navodi da se to neće dogoditi jer Francuz poštuje PSŽ i neće na taj način da ode iz kluba.
U moru brojnih spekulacija i informacija, ovu koju je izneo iskusni španski novinar trebalo bi shvatiti najbozbiljnije jer se radi o čoveku koji je prvi saopštio:
Odlazak Serhija Ramosa iz Real Madrida;
Odlazak Rafaela Varana;
Odlazaka Kristijana Ronalda;
Povratak Zinedina Zidana;
Dolazak Edena Azara;
Dolazak Luke Jovića.
Pedrerol ima jako dobre izvore i s obzirom da je u vanrednom izdanju saopštio niz informacija u vezi Mbapea i Real Madrida, trebalo bi očekivati da će do dogovora i doći.
Pretpostavlja se da će Madriđani morati da ponude minimum 120.000.000 evra za usluge jednog od najboljih fudbalera sveta.
Ovo će biti veliki udarac za PSŽ, ali s obzirom da su doveli Lionela Mesija i druge vrhunske fudbalere, lakše će podneti odlazak Kilijana Mbapea.
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Real kreće u ofanzivu na Mbapea i šalje na adresu PSŽ-a 120.000.000 evra!
Mesi PSŽ - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2021
Sputnjikova kamera u Parizu ispred Parka Prinčeva – zbog Mesija
Mesi PSŽ - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2021
Revolucija – Mesi će dobijati platu i u kriptovaluti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala