Uhapšen medicinski tehničar u Bogatiću: Tukao pacijente i koleginicu

© Fotolia / jinga80Hapšenje
Hapšenje - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2021
Pratite nas
Policija u Bogatiću je uhapsila D.R. (45), medicinskog tehničara u hitnoj službi, zbog fizičkog napada na pacijente i koleginicu I.S. sa kojom je bio u smeni.
Više očevidaca koji su čekali na pregled navodi da je medicinski tehničar mahnito odjednom, ničim izazvan, nasrnuo na jednu pacijentkinju, a potom udario njenog supruga kada je pokušao da je zaštiti.
"Bio je razjaren, urlao je kako mu je dosta svega, spominjao neke vile i demone sa žutim očima i u žutim majicama, prizivao nekoga da dođe. Bilo je strašno, preplašila sam se", ispričala je pacijentkinja koja se zatekla u Domu zdravlja radi hitnog pregleda.
Medicinska sestra I.S. je istrčala iz ordinacije napolje sa namerom da smiri pomahnitalog kolegu, ali je i ona dobila batine, prenose mediji.
Nju je udarao, a u jednom trenutku i gurnuo svom snagom tako da je udarila glavom u vrata i pala na zemlju - navode očevici.
Kada se urlajući ustremio na još jednog čoveka koji se zatekao na parkingu, stigla je patrola policije koju je o nesvakidašnjem incidentu obavestio jedan pacijent. medicinskog tehničara policajci su odveli u stanicu, nakon čega je hospitalizovan na psihijatrijskom odeljenju šabačke bolnice. Povređena medicinska sestra, prema nezvaničnim informacijama, ima podlive od udaraca koje je primila i nije životno ugrožena, prenosi B 92.
Tužilaštvo se još nije izjasnilo o pokretanju krivičnog postupka, prenose mediji.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala