Giganti stali u red za Srbina – i spremili „džak“ novca /video/

© AP Photo / Darko VojinovicDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2021
Pratite nas
Srpski fudbaler Dušan Vlahović na meti je mnogih evropskih velikana, a cifra koju su određeni klubovi spremi da plate za njega je, kako prenose mediji, do 70 miliona evra.
Vlahović je prošle sezone zaludeo Evropu sjajnim partijama u dresu Fiorentine, a ove godine se ništa nije promenilo.
Bivši napadač Partizana je tokom priprema jednom niželigašu dao sedam golova za poluvreme, a onda u prvom zvaničnom meču, protiv Kosence u Kupu Italije, postigao dva gola.
Kako stvari stoje, odlične partije golgetera koji je minule sezone zabeležio 21 pogodak u Seriji A, pa je Vlahović sve bliži odlasku sa stadiona „Artemio Franki“.
Transfer je gotovo izvestan, ali mesto selidbe je daleko od toga, pošto se za reprezentativca Srbije, prema pisanju raznih medija, interesuje veliki broj klubova.
Inter, Arsenal, Totenhem, Atletiko Madrid... Trenutno nije poznato ko je najbliži uzimanju Dušanovog potpisa, ali se veruje da Fiorentina ni u jednom scenariju neće odstupiti od potraživanja minimalno 60 miliona evra.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 23.12.2020
Vlahović za Sputnjik otkrio zašto nije uzeo Ronaldov dres /foto/
Stručnjaci ističu da je Vlahoviću najbitnije da ode u klub u kojem će imati minute u nogama, kako ga ne bi zadesila sudbina Luke Jovića, koji je posle fenomenalne sezone u Ajntrahtu iz Frankfurta otišao u Real Madrid i od tada konstantno nazadovao.
Bilo kako bilo, jasno je da je momku rođenom u Beogradu ispisana blistava budućnost, ali će odluke u narednom periodu poprilično uticati na njegov napredak.
Vredi istaći da ukoliko neko za Vlahovićeve usluge plati više od 60 miliona evra, time će učiniti napadača Ljubičastih najskuplje plaćenim srpskim fudbalerom ikada, pošto će preskočiti Jovićev transfer u Madrid.
Bizaran gol Mitrovića /video/
Drastične mere u Nemačkoj: Bez vakcine nema ulaska na stadion
Real Madrid se oglasio saopštenjem: Laž!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala