Zvezda je kovertirala potez i to je skupo koštalo

© Foto : FK Crvena zvezdaStadion FK Crvena zvezda
Stadion FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Pratite nas
Crvena zvezda prodala je talentovanog vezistu Željka Gavrića u mađarski Ferenvaroš za 1,2 miliona evra. Ništa tu ne bi bilo čudno i sporno, da crveno-beli pre nepunih godinu nisu cenili svoje dete čak četiri miliona evropskih novčanica, a odbijali su ponude od tri miliona.
Kovertiranje poteza skupo je koštalo srpskog šampiona koji je ostao bez plej-ofa Lige šampiona posle eliminacije od moldavskog Šerifa.
Željko Gavrić, levokrilni fudbaler, prethodne sezone bio je u odličnoj formi i cena na tržištu mu je rasla, dosegnula je u jednom trenutku čak četiri miliona i crveno-beli nisu voljni da ga prodaju za tri miliona, a bilo je ponuda iz Italije, navodno raspitivali su se Roma, Atalanta, Fjorentina, ali niko nije nudio više od tri.
Zvezda je smatrala da za Gavrića može da dobije više novca i prodaja je odložena, ali je onda usledio drastičan pad forme i cena se srozala. Sada je klub s Marakane prihvatio od Mađara ponudu od „samo" 1,2 miliona evra, te je prolongiranje skupo koštalo Zvezdu koja je izgubila milione.
Tim koji s klupe vodi Dejan Stanković ima veliki broj fudbalera, pa je prodaja potpuno normalna stvar, pogotovo na pozicijama gde poseduje dvojicu, trojicu ili više fudbalera, otuda i ne čudi što je Gavrić na kraju spakovao kofere i preselio se u Mađarsku.
Katastrofa – Partizan sprečio totalno pomračenje...
Bilo je bolno gledati mučenje „stare dame“
Hladnokrvni Partizan posle drame eliminisao Soči!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala