Stanojević: Kao da smo ušli u Ligu šampiona

© Sputnik / Radoje PantovićAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Pratite nas
Partizan se u poslednjim sekundama vratio sa ivice ambisa i uspeo posle penal drame da eliminiše Soči u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Igraće crno-beli u plej-ofu protiv Santa Klare, a trener Aleksandar Stanojević je posle dramatične završnice sa srećnim krajem, pohvalio ekipu i poručio da je osećaj kao da su ušli u Ligu šampiona.
„Verovali smo sve vreme, iako smo imali mnogo problema. Pričam kao da smo nešto uradili, ali takva je utakmica bila da nam je donela posebno zadovoljstvo. Hteo bih da čestitam svojim igračima na karakteru, sve vreme su verovali, igrali do maksimuma. Hvala navijačima, verovali su u nas, pomogli kada je to bilo najpotrebnije. Karakter ovih igrača, timski duh mi daju veliko zadovoljstvo i dozu samopouzdanja za naredni period“, izjavio je Stanojević.
Fudbaleri Partizana pred meč sa Sočijem - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2021
Hladnokrvni Partizan posle drame eliminisao Soči!
Podsetimo, Partizan je posle ruskih 1:1, u dva navrata jurio gol zaostatka u Humskoj protiv Sočija, a drugi je postigao Aleksandar Šćekić u poslednjim sekundama regularnom dela susreta.
Usledila je erupcija oduševljenja u Humskoj, posle čega je Partizan na penale rezultatom 4:2 eliminisao Ruse.
Iako crno-beli još nisu obezbedili grupnu fazu u evropskom takmičenju, Stanojević poručio da je osećaj fantastičan.
„Već razmišljam o narednom danu, šta ćemo da radimo za Metalac. Zamišljen sam jer imamo dosta rovitih fudbalera, dosta problema. Ne znam, imam osećaj kao da smo ušli u Ligu šampiona. Bila je specifična utakmica, gde smo gubili, vraćali se, gde nas je publika nosila. Ovakva atmosfera, cela ta energija, odbranjen penal... Iz tog razloga je utakmica drugačija. Pričam kao da smo nešto uradili, ali je takva utakmica bila da nam je donela posebno zadovoljstvo“, poručio je šef stručnog štaba Partizana.
„Petarda“ u Švedskoj i kraj Čukinog sna o Evropi /video/
Srbija nazadovala na FIFA listi
Perina rabona: Ljubav od peska... Iscurela!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala