Real kreće u ofanzivu na Mbapea i šalje na adresu PSŽ-a 120.000.000 evra!

© Tanjug / ZORAN ZESTICKilijan Mbape
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Pratite nas
Fudbalski klub Real Madrid odlučan je u nameri da dovede Kilijana Mbapea, prenosi „La Parizijen“. Kraljevski klub želi da transfer realizuje ovog leta, dok se PSŽ nada da će Francuz produžiti ugovor.
Pari Sen Žermen ovog leta doveo je veliki broj zvezda, na kraju kao šlag na tortu došao je i Mesi iz Barselone, ali posao bi mogao da im pokvari Real Madrid.
Kilijan Mbape, jedan od najboljih fudbalera sveta, već duže vreme želi da karijeru nastavi u Real Madridu i takav stav nije promenio ni posle dolaska Argentinca.
Ugovor sa PSŽ-om ističe mu narednog leta i klub iz Pariza rizikuje da ga izgubi ni za šta, ako Mbape odluči da ne produži ugovor.
To želi da iskoristi Real, te prema pisanju „La Parizijena“ Madriđani će uskoro poslati ponudu tešku 120.000.000 evra na stadion „Park prinčeva“.
To je samo početna cifra i pretpostavlja se da je Real spreman da ide i dalje, ako će to značiti dolazak Mbapea u Madrid.
Naser el Kalifi, bogati vlasnik PSŽ, više puta isticao je da želi da Mbape produži ugovor sa klubom, ali veliko je pitanje da li je želja obostrana.
Prema pisanju španskih medija, tačnije madridskog „As-a“, Mbape želi da napusti klub već u avgustu i postoji realna šansa da se to i desi.
Transfer rok traje do početka septembra, te Real ima još nešto malo više od dve nedelje da realizuje transfer Mbapea na „Santjago Bernabeu“.
UEFA - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
UEFA zbog Mesija i PSŽ menja finansijska pravila
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2021
Paklen plan katarskog milijardera – posle Mesija želi istim putem do Ronalda!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala