Požari širom Srbije: Gori deponija u Topoli, vatra u Valjevu i Beogradu /video/

© Foto : YouTube/TOP PRESSPožar na deponiji u Topoli
Požar na deponiji u Topoli - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Pratite nas
Na deponiji na kojoj se godinama unazad odlaže otpad, u naselju Torovi u Topoli, izbio je veliki požar, a gust dim prekrio je ovu opštinu. Požari su zabeleženi i kod Valjeva i u Beogradu.
„Ništa se ne vidi, ne možemo ni da dišemo. Plamen je ogroman, strah nas je da ne priđe blizu kuća, ispod deponije se nalazi čitavo naselje“, rekli su za RINU stanovnici Topole koji žive u neposrednoj blizini deponije.
Na terenu je nekoliko vatrogasnih ekipa koje pokušavaju da lokalizuju vatrenu stihiju, kako bi sprečili da se požar proširi na obližnje stambene objekte, preneo je B92.

Još jedan požar u Beogradu, gori i kod Valjeva

Posle požara na deponiji u Vinči i velikog požara u Kineskom tržnom centru u Bloku 70, danas je još jedan izbio u Beogradu, a mediji navode da gori šuma kod Resnika.
Radi se požaru koji je na više mesta zahvatio nisko rastinje između Resnika i Rušnja.
U selu Bačevci kod Valjeva na putu ka tamošnjem kamenolomu, u blizini železničke stanice pruge Beograd-Bar, zapalilo se nisko rastinje, rečeno je „Blicu“ u valjevskoj vatrogasnoj stanici.
Na licu mesta je ekipa vatrogasaca sa jednim vozilom i oni gase požar koji, prema dostupnim informacijama, nije zahvatio veću površinu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala