Arapske pare su nemoguće učinili mogućim /foto/

© REUTERS / Albert GeaSerhio Ramos
Serhio Ramos - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2021
Pratite nas
Leo Mesi i Serhio Ramos gotovo dve decenije bili su zakleti neprijatelji u Primeri, neretko na granici fizičkog obračuna, a sada je fudbalski svet dočekao da ih vidi zagrljene.
Učinili su to arapski milioni, odnosno Pari Sen Žermen koji ih je obukao u isti dres.
Mesi i Ramos su kao kapiteni predvodili Barselonu i Real Madrid, odigrali su veliki broj „El klasika“ i praktično da nije bilo derbija u kojem nisu bili na „krv i nož“.
Argentinac je bio prava noćna mora za defanzivce Reala, a Ramos sa tim nije mogao nikako da se pomiri, pa kad god bi mu se ukazala prilika, nije štedeo desetku Barselone.
Često mu je prilazio kada je igra prekinuta, unoseći mu se u lice i svašta mu govoreći. Delovalo je kao da svakog trenutka hoće da ga „zadavi“ i malo ko bi rekao da će doći do takvog veleobrta, da će zakleti neprijatelji postati saigrači, ko zna, možda i prijatelji.
Ramos uveliko radi na tome, s obzirom na to da su francuski mediji objavili navodni razgovor dvojice fudbalskih asova koji su ovog leta bez obeštećenja stigli u Pariz i predvodiće fudbalski drim-tim u pohodu na Evropu, i ostale trofeje.
„Ukoliko ti i tvoja porodica više želite da boravite u kući nego u hotelu, možete kod mene“, poručio je navodno Ramos Argentincu u telefonskom razgovoru, na šta se Mesi zahvalio i poručio da će zajedno sa suprugom i trojicom sinova ostati u hotelu dok ne pronađu adekvatan dom u „gradu svetlosti“.
I to je fudbal, to je život, ali činjenica je da se sve vrti oko para i da nije bilo prebogatih vlasnika iz Katara koji drže Pari Sen Žermen, teško da bi nemoguće postalo moguće.
Čuveni Bugarin besan na Katalonce: Obećali su, zakleli se životom...
Paklen plan katarskog milijardera – posle Mesija želi istim putem do Ronalda!
Perina rabona: Ljubav od peska... Iscurela!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala