- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Cenzura na društvenim mrežama za negiranje genocida u Srebrenici /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
„Tviter“ i „Jutjub“, odnosno „Gugl“, saopštili su da će sa svih svojih društvenih platformi uklanjati sadržaje u kojima se negira genocid u Srebrenici — to jest, zabraniće sve što „umanjuje ili negira dobro dokumentovane, nasilne događaje“.
Advokati spremni da brane ljude iz Republike Srpske koji se nađu na udaru nametnutog Zakona o zabrani i kažnjavanju negiranja genocida u BiH. Istražujemo — šta čeka funkcionere iz Banjaluke ako se budu oglušili o zakonske odredbe?
Izbori za Bundestag sve neizvesniji — socijaldemokrate i njihov kandidat za kancelara Olaf Šolc približili su se Zelenima, dok demohrišćani brane vodeću poziciju, upozoravaju poznavaoci političkih prilika u Nemačkoj.
Kako je stvaranje nove crkvene strukture u Ukrajini dodatno konfrontiralo narod u toj zemlji, za Sputnjik govori mitropolit vinicko-barski Varsanufije Ukrajinske pravoslavne Crkve Moskovske Patrijaršije.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala