Partizan i Čukarički favoriti, Vojvodina pred teškim zadatkom

© Foto : FK PartizanFK Partizan
FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2021
Pratite nas
Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog u četvrtak uveče igraju revanš mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
Posle 1:1 u Sočiju, crno-beli će od 21 sat u Humskoj tražiti pobedu protiv ruskog tima za dalji prolaz u kvalifikacijama.
„Znamo da nas pobeda vodi dalje, tako ćemo pristupiti utakmici. Želimo da nastavimo niz i dobar trenutak“, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.
Partizan se nalazi u odličnoj formi i favorit je da prođe u plej-of, a potencijalna startna postava koja će izaći na terenu u Humskoj je: Popović Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević Jojić, Zdjelar Marković, Natho, Pantić Rikardo.
Vojvodina će od takođe od 21 sat u Klagenfurtu pokušati da iznenadi favorizovani LASK, a prvi duel u Novom Sadu završen je minimalnom pobedom kluba iz Austrije.
Fudbaleri Čukaričkog u Stokholmu su otputovali sa prednošću od 3:1 protiv Hamarbija, a bez obzira na dva gol prednosti, Brđani pred revanš od 18.45 ističu da ništa nije gotovo.
„Očekujem izuzetno tešku utakmicu, bez dileme. Iskoristili smo šansu u Beogradu na pravi način, ali smo mogli bolje. Ipak, da nam je neko ponudio 3:1 pre meča u Humskoj oberučke bismo to prihvatili. Hamarbi je veliki klub, vidi se po svemu, atmosferi, stadionu. Ne bismo smeli da se opuštamo“, rekao je trener Pavle Delibašić.

Liga konferencija, treće kolo:

18.45 Hamarbi – Čukarički (1:3)
21.00 Partizan – Soči (1:1)
21.00 LASK – Vojvodina (1:0)
Pogled na severnu tribinu stadiona FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2021
Novi šok za Zvezdu posle „šamara“ od Šerifa
Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2021
Oglasio se Zvezdan Terzić posle sramote u Moldaviji
Zvezda je sanjala Dinamo, ali joj kao utešna nagrada ostaje Kluž
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala