Paklen plan katarskog milijardera – posle Mesija želi istim putem do Ronalda!

© AP Photo / MARCO BERTORELLOFudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2021
Pratite nas
Naser Al-Kalifi, vlasnik Pari Sen Žermena, zainteresovan je za Kristijana Ronalda kom narednog leta ističe ugovor sa Juventusom, objavio je madridski list „As“.
Bogati katarski milijarder jedan je od najmoćnijih ljudi u svetu fudbala, a to pokazuje i nedavno dovođenje Lionela Mesija koje je izazvalo podrhtavanje tla Starog kontinenta.
Mesi je posle dvadeset godina napustio Barselonu i zajedno sa Nejmarom i Mbapeom oformiće najtalentovaniji napad svih vremena, a po mnogima i najbolji u istoriji.
Ipak, postoji jedan problem – Kilijan Mbape navodno ne želi da produži ugovor sa Parižanima i narednog leta najverovatnoje će otići put Real Madrida.
To znači da bismo veliku trojku – Mesi-Nejmar-Mbape – mogli da gledamo samo godinu, međutim, Al-Kalifi već preduzima potrebne korake da oformi napad kakav nikada nije viđen.
Kristijano Ronaldo, iako će 2022. napuniti 37 godina, i dalje spada među najbolje fudbalere sveta i bogati šeik iz Katara želi da ga vidi uz Mesija i Nejmara, prenosi „As“.
Ronaldo je 2018. otišao iz Reala u Juventus i za tri sezone nije uspeo da dođe do zacrtanog cilja – novog trofeja Lige šampiona. Portugalac se nadavao golova, osvojio je dve Serije A, ali ambiciju su mu mnogo veće i PSŽ se čini kao idealna destinacija.
Mesi i Ronaldo bili su i i dalje su veliki rivali, verovatno najbolji fudbaleri koji su hodali Zemljom, ali ako se pisanja „Asa“ obistine – možda dobijemo napad koji nikada u istoriji nije oformljen.
Platno sa likom Lionela Mesija uklonjeno sa Kamp Noua - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2021
Mesi predstavljen u Parizu, a u Barseloni – „obrisan“ sa stadiona /video/
Lionel Mesi pozdravlja navijače u Parizu - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2021
Kamera Sputnjika ispratila istorijski trenutak – Mesi sleteo u Pariz i izazvao haos! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala