„Maša i Medved“ – najpopularnija dečja serija na svetu

© Foto : Youtube/Maša i MedvedьMaša i Medved
Maša i Medved - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2021
Pratite nas
Ruska animirana serija „Maša i Medved“ osvojila je prvo mesto na rejtingu dečjeg sadržaja agencije „Perot analitiks“, saopštila je pres-služba kompanije „Animakord“.

„Međunarodna istraživačka agencija 'Perot analitiks' objavila je listu najpopularnijih na svetu dečjih emisija za predškolski uzrast, na čijem vrhu je ruska animirana serija kompanije 'Animakord' – 'Maša i Medved'“, navodi se u saopštenju.

S tim u vezi, kompanija je precizirala da najpopularnija dečja serija u poslednja dva meseca prestiže strane hitove poput „Pepa praseta“, „Patrolnih šapa“ i „Ulice Sezam“.
Kadar iz crtanog filma Maša i medved - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2020
„Maša i Medved“ nominovani za najpopularniju dečiju seriju
Prema navodima „Animakorda“, rang-lista se zasniva na praćenju više od 10 hiljada emisija predstavljenih na analitičkoj platformi i merenju onlajn-zahteva dečjeg sadržaja iz celog meseca u protekla dva meseca.
Animirana serija „Maša i Medved” je trenutno prevedena na 39 jezika i prikazuje se u više od 150 svetskih zemalja. U leto 2019. godine kompanije „Animakord” je emitovala i četvrtu muzičku sezonu animirane serije „Maša i Medved” pod nazivom „Mašine pesmice”.
Zastava Ruske Federacije vijori se na tvrđavi u Zvečanu. - Sputnik Srbija
Sve o Rusiji

... pročitajte ovde.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala