Zaboravili ćerku na pumpi kod Niša, setili je se kod Lapova

© Sputnik / Aleksandar MilačićZnačka policije Srbije
Značka policije Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2021
Pratite nas
Turska porodica koja se sa odmora iz domovine vraćala u zapadnu Evropu, zaboravila je na benzinskoj pumpi u Srbiji četrnaestogodišnju ćerku.
Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu, pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, pa je devojčica zbrinuta do povratka roditelja, prenele su Novosti.
Nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta na pumpi na deonici auto-puta Beograd - Niš.
"Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i 14.godišnjakinja je izašla iz kola, ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put, a da deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i rekao im da mu je sestra nestala", rekli su sagovornici upoznati sa slučajem.
Turski državljani otišli su u Policijsku stanicu Lapovo i zatražili pomoć, nakon čega je alarmirana i niška policija.
Prema izvorima Novosti, policijski službenici PU Niš odmah su otišli na benzinsku pumpu i zatekli tinejdžerku kako sedi na klupi. Kod sebe je imala putnu ispravu, pa je potvrđeno da je reč o devojčici koju roditelji traže.
Policajci su ostali uz devojčicu sve dok je roditelji nisu preuzeli i nastavili put.
U nišškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da su njihovi službenici zbrinuli maloletnu devojčicu zatečenu na benzinskoj pumpi u okolini Niša do dolaska roditelja.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala