Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

„Dušan nastavlja apostolsku misiju; Bravo doktori, hvala vam na svemu“: Srbija oduševljena Delfinima

© REUTERS / MARKO DJURICASrpski vaterpolisti proslavljaju olimpijsko zlato
Srpski vaterpolisti proslavljaju olimpijsko zlato - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2021
Pratite nas
Vaterpolisti Srbije osvojili su drugo uzastopno zlato na Olimpijskim igrama, zbog čega su reagovali brojni srpski sportisti, ali i navijači na društvenim mrežama. „Dušan Mandić nastavlja apostolsku misiju“, bio je jedan od najzanimljivijih komentara.
Delfini su u Tokiju savladali Grke i ponovo se, nakon Rio de Žaneira, okitili zlatom, čime su doneli Srbiji devetu medalju na Olimpijskim igrama.
Radost i veselje zavladali su u Srbiji, pa tako i na društvenim mrežama, a ni pozitivne reakcije proslavljenih sportista nisu izostale.
„Dušan Mandić definitivno nova omiljena glava u našem sportu“, pohvalio je mladu zvezdu reprezentacije košarkaš Luka Mitrović.
„Zlatna generacija! Hvala vam na svemu“, napisao je košarkaš Nemanja Nedović.
„Bravo momci! Bravo, doktori vaterpola! Nemam šta da kažem nego da ste kraljevi!“, glasila je poruka bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, srebrnog „delfina“ iz Atine 2004. i bronzanog iz Sidneja 2000. godine.
„Bravo momci, klasa kao i uvek! Čestitam Dekiju (Saviću) i momcima, ponos!“, napisao je bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac.
Srbija slavi vaterpolo zlato na OI u Tokiju - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Zlatna generacijo, hvala ti!
Reakcije na Tviteru nisu izostale ni od naroda, koji je pomno pratio pohod Delfina u Tokiju na svakom koraku.
„Dušan Mandić nastavlja apostolsku misiju; Dušan Mandić kad primi loptu, Bogojavljanje“, naveo je korisnik „Niki“, aludirajući na to da je srpski vaterpolista često tokom turnira pominjao Boga.
„Drugi treneri sveta: Taktika, organizacija, saveti, plan napada, izmene; Dejan Savić: Nemojte da me nervirate“, ukazao je na tajm-aut našeg selektora korisnik pod imenom „Veštac“.
Moja nova slava Dušan Mandić levoruki“, našalio se „HugoČavez“.
Za kraj, „Bože pravde“ – Srbija zatvorila Olimpijske igre u Tokiju! /video/
Emotivni Savić: Retki trenuci kada moram da zaćutim /video/
Mandić citirao Jokića: Hoće neko na vaterpolo?
Trofejni selektor je nedavno bio gost u Sputnjikovoj emisiji „Miljanov korner“ gde je, pored ostalog, govorio o svojim metodama.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala