Đoković čestitao Federeru 40. rođendan /video/

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković i Rodžer Federer
Novak Đoković i Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, čestitao je Rodžeru Federeru 40. rođendan poželevši mu sve najbolje u nastavku karijere koja traje preko dvadeset godina.
Rodžer Federer rođen je na današnji dan pre 40 godina. Švajcarac je već u ranim godinama pokazao veliki teniski talenat i kasnije će postati jedan od najboljih svih vremena.
Federer i dalje igre, takmiči se i sa punih 40 godina, a Đoković je putem društvenih mreža čestitao velikom rivalu srećan dan.
„Ćao Rodžere, srećan ti 40. rođendan! Kakvo dostignuće. I dalje inspirišeš sve nas, i na terenu i van njega. Velika je čast što sam delio teniski teren s tobom poslednjih 15 godina“, rekao je Đoković.
„Nadam se da ćeš nastaviti i dalje da igraš. Sport te treba, naravno, i hvala ti na svemu šta si uradio. I hvala ti što si nam pokazao da i u tim godinama može da se igra na visokom nivou. Želim ti sve najbolje, želim ti dobro zdravlje, ljubav i sreću sa svojim najbližima“, dodao je.
Rivalstvo Đokovića i Federera jedno je od najvećih u istoriji tenisa, do sada su odigrali 50 međusobnih mečeva i srpski teniser vodi 27:23. Imaju po 20 Grend slem trofeja, pregršt Mastersa, nedelja na svetskom broju jedan...
Jednom rečju – velikani.
Rodžer Federer i Novak Đoković posle finala Vimbldona 2019. godine - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Dok Federer bude slavio rođendan, Đoković će ponovo pisati istoriju
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Oglasio se Novak Đoković: Za tri godine – Pariz! /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala