Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Italijan hrabri Novaka: „Moraš da budeš ponosan...“

© REUTERS / MIKE SEGARNovak Đoković tokom duela sa Štrufom na Olimpijskim igrama
Novak Đoković tokom duela sa Štrufom na Olimpijskim igrama - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2021
Pratite nas
Debakl koji je Novak Đoković doživeo na Olimpijskim igrama u Tokiju i dalje je aktuelan u svetu tenisa, a oglasio se i čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagata koji je veliki poštovalac lika i dela srpskog asa.
Zato i ne čudi što je hrabrio Noleta posle svega što se izdešavalo „Zemlji izlazećeg “ gde nije osvojio medalju, a borio se za dve bronze...
Ubaldo i Đoković imali su razgovor u kojem mu je Italijan poručio da nema za čime da žali.
„Rekao sam mu da mora da bude ponosan na izbor koji je napravio, čak i ako rezultati nisu bili onakvi kako je on zamislio. Kao i da ne sme da mu bude žao zbog izbora koji je doneo odlazeći u Tokio na Olimpijske igre“, podelio je Ubaldo s javnošću deo razgovora o čemu je pričao sa najboljim teniserom današnjice.
Ali, nije Ubaldo jedini koji je uzeo da hrabri Novaka Đokovića, u njegovu odbranu od brojnih napada i hajke koja se vodi protiv Srbina, stala je i legendarna američka teniserka Kris Evert, koja je poručila da je Novak veliki i da svi moraju da cene njegovu veličinu, jer je spreman da uđe u 'rovove' za svoju zemlju.
Nadal je iskoristio priliku da zasoli Đokovićevu ranu
Ruskinja koja je pobedila Đokovića: Ostvario mi se san, bila mi je čast
Srušio je Đokovića, razbio je Rusa: „Ovo je neprocenjivo!“ /video, foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala