Si-En-En otpustio tri radnika, dolazili na posao nevakcinisani

Ulaz u sedište Si-En-Ena - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2021
Pratite nas
Američka medijska kuća Si-En-En, koja zahteva od zaposlenih koji dolaze u kancelarije da budu vakcinisani protiv virusa korona, otpustila je tri radnika jer su došli na posao nevakcinisani.
Objavu o otkazu dao je predsednik Si-En-En -a Džef Zaker, prema službenim porukama koje je poslao zaposlenima danas, u čiji uvid je imao list "Hil".
"Prošle nedelje, bili smo svesni o troje zaposlenih koji dolaze na posao nevakcinisani. Da budem jasan - po ovom pitanju imamo nultu toleranciju", rekao je Zaker.
Si-En-En ne zahteva od zaposlenih dokaz o vakcinaciji, međutim, radnici moraju da budu potpuno vakcinisani ukoliko žele da rade u kancelariji ili na terenu.
Zaker očekuje da će potvrda o vakcinaciji biti neophodna u narednih nekoliko nedelja, a zvaničan povratak zaposlenih u prostorije Si-En-En-a je pomeren za 7. septembar zbog povećanja u broju obolelih od kovida-19 u SAD.
Predsednik Si-En-Ena je rekao da svi koji dolaze u kancelarije u Los Anđelesu, Vašingtonu i Atlanti, od danas moraju da nose maske, bez obzira na vakcinacioni status.
"Hil" dodaje da još neki američki mediji, poput "Vašington posta" i "Vašington Egzeminera" zahtevaju od radnika da budu vakcinisani pre dolaska u kancelarije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala